Ruilen & Retourneren

Mocht je aankoop niet aan je verwachtingen voldoen of als je je bedenkt, dan kun je het ongedragen en ongewijzigde product binnen 14 dagen na afleverdatum retourneren of ruilen. 
 

Algemene Retourregels:

  • Blu Murray hanteert een retourtermijn van 14 dagen na afleverdatum. 
  • ale artikelen kunnen worden geruild, maar niet geretourneerd binnen 7 dagen na afleverdatum.
  • Artikelen dienen ongebruikt, onbeschadigd, compleet, in originele verpakking (inclusief eventuele plastic hoes of stofzak) te worden geretourneerd.
  • Bij beschadiging of incomplete artikelen wordt waardevermindering in rekening gebracht.
  • In het zeldzame geval van een duidelijke materiaal- of fabricagefout van onze producten, neem dan contact op met onze klantenservice via info@blumurray.nl.
  • Retourkosten zijn op eigen kosten.
  • Herverzendingskosten zijn gratis.

Onze retourregels gelden alleen op de artikelen die zijn gekocht op www.blumurray.nl en op verkopen via Blu Murray evenementen door Blu Murray vertegenwoordigers. Op artikelen gekocht via derden gelden de ruil en retourregels van desbetreffende partij.


Hoe kan ik een artikel retourneren?

Email onze klantenservice en vraag om een voorgedrukte adreslabel. Print het adreslabel uit plak het op de doos en geef het pakket met de artikelen die je wilt retourneren af op een postkantoor. 

Artikelen die via PostNL, DHL of anderzijds worden teruggestuurd, worden zo snel mogelijk, maar altijd binnen 5-7 werkdagen na ontvangst van de melding van retour (ingevulde retourbon) verrekend of terugbetaald. Dit is afhankelijk van de betaaloptie waarmee je de artikelen hebt betaald. Houd er rekening mee dat verzendkosten voor eigen rekening wordt gehouden.

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »