Onze Maten

Al onze overhemden zijn slim fit, de maat is gebaseerd op de omtrek van je nek (de boordmaat). De boordmaten van Blu Murray overhemden vallen iets groter uit dan gebruikelijk. Om deze reden raden wij je aan om één boordmaat kleiner dan gebruikelijk te kiezen. Hieronder vind je de Blu Murray maattabel:

Maattabel:
 

JE EIGEN MAAT OPMETEN

Boordmaat


Meet de omtrek van je nek met een meetlint ter hoogte van de adamsappel, zorg voor voldoende ruimte, zodat je nog kan slikken (twee vingers plat tussen meetlint en nek). Het is ook mogelijk om je boordmaat via een goed passend overhemd op te meten. Leg het overhemd plat neer en meet het verschil tussen het midden van de knoop op de kraag en het knoopsgat. (Of lees je boordmaat af in het label)

Sleeve Length


Om de mouwlengte op te meten is het makkelijker om hulp aan een ander te vragen. Is die er niet, neem de maat dan een aantal keer op, om van de juistheid verzekerd te zijn. Sta tijdens het opmeten van de mouw stil met de armen losjes langs het lichaam. Meet vanaf de top van je schouder tot 1cm onder het bot van de pols of waar jij het manchet het liefst hebt.

Het is ook mogelijk om de mouwlengte via een goed passend overhemd op te meten. Leg het overhemd plat neer en meet vanaf het midden van de schouders tot aan het einde van de manchet. Doorgaans raden we je aan om hier 1cm bij op te tellen.


Chest size

Meet de omtrek ter hoogte van het breedste punt van je borst. 

Waist Size


Meet de omtrek ter hoogte van het smalste punt van je taille.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »